Detalls

El Club Poliesportiu Puigcerdà organitza la VII edició de la MARXA BTT TERRITORI PUIGCERDÀ LA CERDANYA, amb el suport de l’Ajuntament de Puigcerdà.
La Marxa de BTT s’ha disputat diumenge 2 d’octubre de 2011, sortint des de la pl. del Rec, amb l’autorització de la Federació Catalana Ciclisme.
Els 216 participants, han pogut escollir entre dos circuits de diferents nivells de dificultat, de 29 i 47 kilòmetres.
Enguany el recorregut ha estat redissenyat per millorar-ne, tan l’accessibilitat d’organitzadors i col·laboradors, com la qualitat dels paisatges.
El traçat d’aquesta edició discorre per les zones urbanes i de muntanya de Puigcerdà, Sant Martí d’Aravó, Saneja, Guils de Cerdanya i l’Estació d’esquí nòrdic de Fontanera.
Eloi Gispert ha obtingut la victòria de la cursa llarga amb un temps de 2h 31m, Jordi Ruiz n’ha quedat segon amb un temps de 2h 32m i David Vilosa tercer amb un temps de 2h 35m.
En la categoria femenina, la primera a traspassar la línia d’arribada ha estat Sílvia Pineda amb un temps de 3h 29m i Agnès Font ha quedat segona amb un temps de 3h 48m.
En la distància de 29 Km, els participants més ràpids han estat Walter Krattly (1h 47m), Florent Baqué (1h 48m 41s) i Dionisio Vallejo (1h 48m 58s).
La fèmina més ràpida ha estat Magali Boulain (2h 26m), Maryse Riu ha quedat segona (2h 30m) i el tercer lloc l’ha obtingut Núria Tornero (2h 42m).

LCTV / La Cerdanya Televisió

Deixa un comentari

La teva adreça de correu no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

*