Detalls

El diumenge 16 d’octubre s’ha disputat la XIV edició de la Mitja Marató de Puigcerdà organitzada pel Club Poliesportiu Puigcerdà, amb el suport de l’Ajuntament de Puigcerdà. S’ha registrat un rècord de participació amb 261 inscrits.

En la categoria masculina, Abdeslam Louah, atleta de Puigcerdà i semifinalista en la prova de 800 mts. llisos en els Campionats d’Espanya Absoluts 2011, ha guanyat amb un temps de 1h 18m 23s. El segon classificat ha estat Eloi Gispert triatleta també de Puigcerdà amb un temps de 1h 18m 48s i el tercer ha estat Richard Calle amb un temps de 1h 20m 22s.

En categoria femenina la guanyadora ha estat Yolanda Castillejo del CAVA Andorra (1h 29m 20s), la segona classificada ha estat Mireia Comelles del Club Poliesportiu Puigcerdà (1h 33m 38s) i tercera Anna Macià de la UE Vic amb 1h 37m 33s.

Tot i la duresa de la prova, tots els participants coincideixen en que la Mitja de Puigcerdà és una de les curses de fons més agradables de córrer per la bellesa i varietat de paisatges que descobreixen els corredors al llarg de circuit, com també pel suport i control per part dels organitzadors al llarg del recorregut i també per la comoditat de les instal·lacions i serveis per els esportistes tant a la sortida com a l’arribada.

LCTV / La Cerdanya Televisió

Deixa un comentari

La teva adreça de correu no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

*