Detalls

A Porté-Puymorens, fa setmanes que es treballa en la instal·lació i ho tenen tot a punt per aquest inici de temporada 2011. Durant el cap de setmana, les nevades i els canons de neu produïda, han acumulat importants gruixos de neu que han permès que les màquines trepitja-neus preparin les pistes i les deixin en molt bones condicions.
Aquesta nova temporada Porté-Puymorens presenta importants novetats: com per exemple, l’ampliació del domini esquiable amb 10 pistes més. Enguany els esquiadors podran gaudir d’un total de 40 km esquiables. El nou director general de Porté-Puymorens, ens explica que una d’aquestes 10 pistes, s’ha convertit en la més llarga del Pirineu.

LCTV – La Cerdanya Televisió

Deixa un comentari

La teva adreça de correu no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

*