Detalls

A La Molina+Masella, el gran domini esquiable, porten setmanes preparant-se per batre el Rècord del Món de Baixada de Torxes. Un rècord que fins ara tenia l’estació de Sauze d’Oulx amb 2854 participants.

Montse Coronas, directora comercial de La Molina:
“És un treball de molta gent, un equip molt gran de les dues estacions, La Molina i Masella. Un dels nostres objectius era aconseguir més de 5000 persones baixant amb torxes aquesta nit. Hem aconseguit arribar a la xifra i l’hem superat. Exactament, 5089 esquiadors entre les dues estacions. Hem fet el rècord!”

Aquesta jornada històrica ha estat una clara manifestació de suport popular dels 5089 esquiadors catalans a la candidatura Jocs Olímpics d’Hivern 2022.

Enric Ticó, President FGC:
Volem convèncer a les institucions i al Comitè Olímpic que som un país que li agrada la neu, l’esquí i la muntanya. Avui hem aconseguit demostrar-ho ja que hem doblat l’interès d’altres en favor d’aquesta il·lusió.

Els 5089 esquiadors han il·luminat el cel de la Cerdanya amb les torxes creant un paisatge nocturn molt especial i pler d’encant.

LCTV – La Cerdanya Televisió

Deixa un comentari

La teva adreça de correu no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

*