Detalls

Un any més, la Festa del Trinxat segueix omplint les taules del Poliesportiu en un ambient festiu molt popular. Prop dels 700 comensals s’apleguen una vegada més per assaborir el plat estrella: el “Trinxat”, un plat típic de Cerdanya.

Aquesta “festa major d’hivern” és un punt de trobada i de germanor, que es fa possible gràcies a la col·laboració de moltes persones i entitats, on també hi acudeixen representants de totes les branques culturals i polítiques.

Entrevistem a Oriol Pujol, president del Grup Parlamentari de CIU, Joan-Enric Vives, arquebisbe d’Urgell, Vicenç Mateu, Síndic General Principat d’Andorra i Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà.

A part del trinxat, els embotits de Cerdanya i el Xató de Sitges, són plats que fa anys que formen part de la tradició i també configuren l’essència culinària de la festa.

Una festa que proposa com a acte principal un sopar, però que no ha descuidat mai l’entreteniment dels qui hi participen, amb actuacions diverses i tot el que calgui per acabar una festa com cal.

LCTV
La Cerdanya Televisió

Deixa un comentari

La teva adreça de correu no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

*