Detalls

La farmàcia d’origen medieval de Llívia va ser tancada al públic l’any 1926. A la dècada del 60 es va obrir com a museu i ara fa 6 anys l’ajuntament va decidir tancar-la per redactar un projecte museogràfic molt més complert.
Finalment, el passat 5 de maig ha tingut lloc la inauguració del Museu de la Farmàcia de Llívia.

El cost de l’entrada serà de 3€ i amb la visita es podrà conèixer la història d’una de les farmàcies més antigues d’Europa. També es podrà visualitzar com era antigament la farmàcia i els productes i materials que s’hi utilitzaven, entre els quals destaquen una col·lecció de caixes renaixentistes amb retrats de sants i personatges; recipients del segle XVI i XVIII i un prestatge barroc tallat per en Josep Sunyer.

El nou museu pretén donar una empenta al motor econòmic del municipi i oferir atractius turístics durant tot l’any.

A partir d’ara es podrà tornar a veure una exposició que presenta moltes novetats i que ens mostra la història de la farmàcia Esteva de Llívia des d’una perspectiva, fins ara molt poc explorada.

LCTV
La Cerdanya Televisió

Categoria:

Cultura, Reportatges

Deixa un comentari

La teva adreça de correu no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

*