Detalls

Avui entrevistem al Jose Antonio Hermida, un pilot de mountain bike que pertany a l’elit mundial. Jose ha estat campió del món junior, sub23, triple campió europeu, medallista olímpic i campió del món 2010.

De tota la Comarca, ha preferit ser entrevistat a Llívia, un poble amb el que hi té forts lligams per ser el lloc on va iniciar la seva carrera esportiva. A més a més, en Jose ens explica que també és el lloc on va conèixer a la seva dona amb la qual té dos fills.

“En certa manera, la meva carrera esportiva va començar aquí, a la muntanya de Llívia. La primera cursa que vaig fer va ser aquí, jo tenia treze o catorze anys. Tot va ser gràcies a que sortia amb uns amics professors d’esquí em van comentar que hi havia una cursa que sortia de Llívia fins a Estavar. Em vaig apuntar amb el casc de hockey gel de jugar a l’escola, les bermudes d’aquella època de color fosforescent i un polo. I cap aquí vaig venir!
Posteriorment, al cap d’uns anys, em vaig casar amb una noia de Llívia que actualment és la meva muller. He viscut a Llívia durant uns quants anys… Al final sempre estem a la Cerdanya. Si que és veritat que quan es viu a Cerdanya hi ha tendència a separar les diferents localitats… Tot va començar aquí, a la muntanya de Llívia”.

LCTV / La Cerdanya Televisió

Deixa un comentari

La teva adreça de correu no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

*